Renoveringsblogg

Inbrottssäkra dörrar från Woodsteel

Inbrottssäkra dörrar från Woodsteel

En inbrottssäker dörr eller en säkerhetsdörr är en god investering för att undvika inbrott i ditt hem. Inbrottssäkra dörrar är betydligt svårare att bryta sig igenom och de skyddar dessutom mot oljud och brand.

Säkerhetsdörr WS3 skyddar mot det viktigaste. Den skyddar mot brand eftersom den har brandullsisolering. Den skyddar mot ljud och inbrott med hjälp av manganplåt och gipsplattor. Men med denna inbrottssäkra dörr från Woodsteel så har man även tänkt på utseendet. Dörren är klädd i en klädsam träpanel på 7 till 20 millimeter. Denna dörr klassas som en av de mest prisvärda på marknaden och du som har en begränsad budget för din inbrottssäkra dörr kommer att gilla detta alternativ. Om du har ett gammalt hus där du inte vill att dina inbrottssäkra dörrar ska sticka ut alltför mycket så kanske du vill ha en dörr som passar i tidstyp och stil. Både träslag och beslag är viktiga detaljer när det kommer till att hitta en dörr som passar in i ditt hem. Woodsteel ha inbrottssäkra dörrar som kan skräddarsys efter dina specifika önskemål. En annan sak som är centralt när det gäller inbrottssäkra dörrar från Woodsteel är dörrkarmen. Woodsteels WS3 har en unik dörrkarm som är särskilt framtagen för att uppfylla specifika krav. För att vara säker på att din inbrottssäkra dörr är godkänd så får du ett certifikat som visar att produkten uppfyller vissa krav. Kiwa certifikatet garanterar produkternas tekniska egenskaper.

Lås och andra tillbehör till din inbrottssäkra dörr från Woodsteel

Inbrottssäkra dörrar från Woodsteel är i regel utrustade med ett låssystem som kallas flerpunktslås. Det innebär att låset har fem låspunkter. En annan fördel med ett låssystem är att dörrarna kan öppnas med hjälp av en huvudnyckel. Man kan även få ett sådant här låssystem med egenskaper som att samma nyckel passar i huvudentrén som i hemdörren. Andra populära tillval när det gäller inbrottssäkra dörrar är saker som att montera en tidningshållare intill dörren så att man slipper gå ner till brevlådefacket för att hämta morgontidningen. Så kallade fastighetsboxar är brevlådor som monteras nere i entrén till ett flerfamiljshus Woodsteel sköter hela installationen och ser till att posten godkänner och besiktigar.